keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Rappukäytävässä



Hyvän kaverini synttärit ajautuivat jatkoille kahden naisen luo, jossa toinen jatkoilla olevista naisista oli hyvin halukkaan tuntuinen ja jopa hieman päällekäyvä.

Meillä tuntui olevan pientä silmäpeliä keskenämme ja heti kun muiden silmä vältti ajauduimme suutelemaan sohvalle. Ja kun toiset tulivat takaisin, olimme kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Joka tapauksessa tiesimme molempien haluavan toisiamme. Keksimme tekosyyn lähteä tupakalle parvekkeelle, jolle kulku oli porraskäytävän kautta.

Porraskäytävään päästyämme ajauduimme heti kiihkeään suuteluun. Halusimme molemmat toisiamme, mutta Nainen yritti hillitä toimintaamme sanomalla, että hänellä oli kuukautiset. Sanoin, ettei se haittaa.

Lähdimme yön hiljaisuudessa ylös vinttitiloja etsimään sopivaa paikkaa lemmenleikeillemme. Pienen etsiskelyn jälkeen löysimme porrastasanteen toisesta rapusta. Ensin ajattelin nauttia hänestä takaapäin, mutta hän ehti asettua makuulle lattialle. Ehdin vain laittaa takkini pehmentämään kovaa lattiaa.

Emme juurikaan ehtineet riisua vaatteitamme, kun asetuin hänen jalkojensa väliin. Pienestä humalasta huolimatta minulla seisoi hyvin ja sain housut kintuissa hyvin asetettua itseni hänen reisiensä väliin.

Pienen sovittelun jälkeen tunsin kuin sain kullini soviteltua hänen tiukkaan pilluunsa. Tuntui uskomattoman kiihottavalta ottaa hänet tuollain rappukäytävässä ilman mitään turhia esivalmisteluita. Pikku hiljaa lisäsin tahtia ja lisäsin työntöjeni voimaa. Hän äänteli vaimeasti työntöjeni tahtiin.

Takki liukui allamme, kun yritin lisätä työntöjeni voimaa ottamalla tukea jalallani porraskaiteesta. Lisäksi jännistystä lisäsi, että kuka tahansa porraskäytävään tuleva saattaisi kuulla kiihkeän hetkemme. En siis malttanut liiaksi pitkittää nautintoa vaan annoin itseni nauttia kunnolla tuosta kiimaisesta naisesta. Lopulta tunsin, kuinka ruiskutin voimalla siemeneni hänen sisäänsä. Tuntui uskommattoman kiihottavalta. Suutelin häntä kevyesti ja nautimme hiljaisuudesta pienen hetken.

Nousimme ylös ja korjailimme vaatteitamme, niin ettei mitään olisi tapahtunut ja palasimme muiden luokse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti