keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Päiväkahvit Uhkean Rouvan kanssa


Tapasimme iltapäiväkahvin merkeissä pitkästä aikaa. Olimme aikaisemmin harrastaneet kolmistaan seksiä hänen miehen kanssa, mutta tällä kertaa olimme naisen kanssa kaksin.

Nainen oli erittäin kuumana heti tavattuamme ja eikä kestänyt kauaa, kun siirryimme makuuhuoneen puolelle. Riisuimme toisemme ja ohjasin naisen selälleen sängylle ja upotin pääni hänen reisiensä väliin. Ensiksi nuolin naista ja annoin hänelle ensimmäisen orkun. Tämän jälkeen siirryin hänen päälleen ja ohjasin kullini hänen suuhunsa. Nainen tykkäsi kovasti kun aina välillä upotin kullini hieman syvemmälle hänen suuhunsa.

Hänen imettyä minut kovaksi tulin häneen lähetyssaarnaaja-asennossa. Välillä tosin siten, että naisella oli jalat olkapäilläni. Välillä vaihdoimme asentoa. Hän ratsasti hieman aikaa päälläni ja lopulta otin hänet takaapäin. Takaapäin ollessani kokeilin myös hänen peppunsa tiukkuutta sormellani ja levitin liukastetta, niin että hän oli valmis ottamaan minut myös sinne. Lopulta ohjasin kullini hänen peppuunsa ja hetken aikaa pantuamme tulin hänen sisäänsä.

Hetken aikaa levättyämme, otimme kaiken uudestaan, jolloin kokeilimme hieman fistingiä ja otimme myös lelut mukaan, jotta nainen sai myös hieman "tuplaa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti