keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Peppuleikkejä molemmin puolin


Uhkea Rouva tuli taas töiden jälkeen luokseni ja nautin hänen kuumuudestaan heti alkuun.

Otin häneltä pöksyt pois, mutta jätin hameen päälle. Hieman ensin vaihdeltua kuulumisia, pistin hänet jälleen eteeni peppupystyssä pöydälle ja nuolin ja sormetin häntä takaapäin. Taisin muutaman kerran peppuakin nuolla.

Kiihkoissani panin häntä oikein kunnolla takaapäin ja hänen tiukkuutensa tuntui erittäin hyvältä. Otin myös liukkaria käteeni ja leikin hänen tiukalla pepullaan. Helteestä johtuen tuli niin kuuma, että ehdotin siirtymistä suihkuun.

Pesimme toisemme ja annoin hänelle suihkun avulla orgasmin. Pitkän suihkuhetken jälkeen siirryimme sohvalle, jossa nautimme toistemme suihkunraikkaudesta. Kohta siirryimme makuuhuoneen puolelle, jossa pienen leikkittelyn ja panemisen jälkeen hain yllätykseni, eli hankkimani Kaalimato 4G dildon ja anustapin. Aloin leikkimään hänen tiukalla pillullaan ja työntelin dildoa pikkuhiljaa häneen sisäänsä. Välillä nuolin hänen persettään ja Uhkea Rouva tuntui ääntelehtivän tyytyväisenä.

Kohta liukastin myös anustapin ja pikkuhiljaa laiton sen hänen tiukkaan peppuunsa. Otin dildon pois ja aloin panna häntä takaapäin, tappi edelleen hänen pepussaan. Oli oikein kiihottavaa. Kohta käännyimme toisin päin ja kokeilimme myös miltä tuntuu dildo ja munani samaan aikaan hänen pillussaan. Lopulta halusin panna häntä perseeseen lähetyssaarnaajassa, jolloin voin paremmin nähdä hänen ilmeensä tullessani sisään.

Pienen asettelun ja totuttamisen jälkeen sain työnnettyä kullini hänen peppuunsa. Tuntui kiihottavalta katsella hänen ilmettään pannessani häntä peppuun. Otin myös dildon avuksi ja laitoin sen hänen pilluunsa. Kohta tunsin kuinka ensimmäinen lastini tuli hänen tiukkaan suoleensa.

Hetken levättyämme ja suihkussa käytyämme, aloimme uudestaan lämmitellä toisiamme sohvalla. Uhkea Rouva imi minut jälleen kovaksi. Kohta halusin panna häntä takaapäin, niin että hänen ylävartalonsa oli sohvan selkänojan päällä. Hieman kuumuudesta ja ajatusten karkailuista johtuen halusin pitää pienen tauon ja kävin suihkussa kesken leikkien.

Uhkea Rouva sanoi: "Ettei ole mitään tarvetta tulla kahta kertaa"

Kommentoin vain muuton aiheuttamaa väsymystä, ja Uhkearouva halusi siirtyä uudestaan makuuhuoneen puolelle. Täällä hän imi minut jälleen kovaksi ja pikku hiljaa huomasin, miten hän siirsi otteitaan pepun puolelle. Tunne ole tietyllä tavalla nautittava, mutta en oikein osannut rentoutua tilanteessa. Peläten kynsillään aiheuttavansa haavaumia, haki hän hankkimani anaalitapin ja pyysi kokeilla sitä minuun.

En pistänyt vastaan ja kohta tunsin tämän tapin tunkeutuvan peppuuni. Samalla työntäessään tappia peppuuni Uhkea Rouva otti minulta suihin, ja tunsin tilanteen kiihottavan, vaikka en pystynytkään oikein kunnolla rentoutumaan. Pitkän suihinoton ja peppuleikkien jälkeen tunsin lastini syöksyvän kohti Uhkea Rouvan ihanaa suuta. Oli erittäin saatu olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti