keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Miesten ja naisten huoraamisen eroista


Kuinka helppoa fyysisesti naisen onkaan levittää jalkansa ja alkaa huoraamaan? Aika ilmeisestä syytä se on maailman vanhin ammatti. Siihen, kun naisen on melko helppo ryhtyä, varsinaista koulutusta ei tarvita pätkääkään ja asiakaspohjakin on varsin laaja. Siitä pitää biologia huolen.

Entä kun tuolle alalle haluaa mies? Ei läheskään yhtä helppoa ja yksinkertaista. Ei ainakaan, jos haluaa olla jotain muuta kuin homo- ja bimiesten ilona ja panopuuna. Eikä siihen hommaan riitä pelkästään, että on kulli. Ainakin työkalun koko saisi olla vähän isompaa kaliiberia. Hyvät käytöstavat ja myös miehekäs ulkomuoto ovat melkeinpä vaatimuksena. Ja niin se ulkonäkö. Tässä lajissa miehellä nuoruudesta ei ole pelkkää etua. 

Olen mielenkiinnolla hieman kadehtien lukenut näitä blogihuoria, jotka ilostuttavat lukijoitaan jakamalla kokemuksiaan asiakkaistaan ja ajatuksistaan. Eihän se välttämättä niin kovin huono tapa ole hankkia elantonsa, kun opintotuet ei riitä, muita töitä ei löydy tai muuten vaan tykkää jakaa persettä maksusta. Uskoisin jopa monen nuoren naisen innostuneen näiden blogistien kirjoituksia lukemalla "kokeilemaan" alaa. Parhaassa tapauksessa se voi olla naurettavan helppoa rahantuloa verrattuna palkkatyöhön ja tähän koukkuun sitä monet naiset tuntuvat ajautuvankin.

 Toisin kuin naisilla, miehellä ei tästä alasta ole elannoksi. Se voi olla korkeintaan hyvä harrastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti